Овен  Чувството на неудовлетвореност ви прави раздразнителни. Търсете истинските причини, източника. Възможно е

...
Овен 
Чувството на неудовлетвореност ви прави раздразнителни. Търсете истинските причини, източника. Възможно е
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за четвъртък, 12 януари

Овен  
Чувството на незадоволеност ви прави раздразнителни. Търсете същинските аргументи, източника. Възможно е закъснение във времето на вашите планове, само че не се тормозете. Желанието да се отпуснете мощно ви превзема, то няма да е спънка за вашия прогрес.

Телец  
Активизирайте се. Просто управлявайте времето, без да се пробвате да разрешите всички неща едновременно. Ще сте склонни да свеждате всичко до краткосрочни грижи. Имате спорни цели във финансовите въпроси, които би трябвало да хармонизирате.

Близнаци  
Този ден ще стартира с позитивна нотка. Звездите са подредени във ваша изгода, изключително през сутринта. Опитайте се да планирате значимите си действия преди обяд, когато имате най-хубави шансове за триумф. Най-добре е вечерта да остане свободни или да се отдадете на леки, релаксиращи действия. 

Рак  
Вършите добра работа, само че внимавайте да не приемате нещата прекомерно на съществено. Натрупвате стрес по безполезни аргументи и рискувате да хвърляте саркастични изявления слепешката. Важно е да бъдете лоялни към другите.

Лъв  
Денят ви може да се развие като в приказките или като касов холивудски филм. Днес е идеално за хармонизиране на връзките ви, да извършите изненада на колегата си и импровизация в дейностите.

Дева  
Позволявате си да бъдете завладени от вашия перфекционизъм, което ви кара да се суетите повече от рационалното. Желанието да се справяте добре с всичко не би трябвало да се трансформира в фикс идея. Вие сте по-чувствителни от нормално, мозъкът ви изисква повече успокоение и отмора.

Везни  
Тропате с крайник на работа или вкъщи с неприятното чувство, че нещата не се развиват както желаете. Спокойно, това е доста нерешително „ виждане “ на мозъка. Най-хубавото нещо е да поемете малко въздух и да прекарате малко време на разходка или със занимателно занятие.

Скорпион  
Животът е прекомерно сладостен. Ако не сте съгласни, то е тъй като през днешния ден не сте в въодушевление да се стараете в нищо, отърсете се от летаргията си. Един масаж ще пристигна в точното време, с цел да отпуснете и презаредите нервните си кафези.

Стрелец  
Вие вярвате в себе си, в триумфа си, в способността си да обичате. Това е, което ще означи вашата разлика от другите и ще ви накара да се откроите от болшинството. Днес може да срещнете някой, който ще ви накара на вибрирате през целия ден.

Козирог  
Хубав ден е проектите да стартират да се оформят. Вие сте по-спокойни и упорити да продължите в градивна посока. Освен това сте по-комуникативни и по-отворени да слушате и да следвате положителни препоръки. Така че продължавайте в тази посока!

Водолей  
Влиянието на Луната форсира хода на живота ви. Неудържимата потребност от придвижване ви разрешава да се отървете от избрани ограничавания. Вашият инстинкт работи на цялостни обороти и би трябвало да ви донесе гениални хрумвания и отлични начинания!

Риби  
Денят дава обещание да бъде добър. Можете да си позволите някои потребни разноски, ориентирани към възстановяване на всекидневието ви. Вие сте приятна компания и има доста благоприятни условия да отговорите на поканите на приятелите си, в случай че не предпочитате да се пандизите в уютния си пашкул!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР